L'ESSÈNCIA MIL·LENÀRIA DE LA MUNTANYA D'ALACANT

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA PRÈMIUM

EL NOSTRE COMPROMÍS

Som una empresa familiar situada a Balones, un dels set pobles que conformen la Vall del Seta, a la Muntanya d’Alacant. Castell de la Costurera és el nom que vam triar per al nostre oli d’oliva verge extra, un oli diferent i únic. El logotip és una gota d’oli formada per la planta de les dos torres del castell: una musulmana i l’altra cristiana. Són el símbol de les dos civilitzacions vinculades al cultiu de l’olivera que, durant segles, van conviure en estes terres.

Conscients del valor de la terra, el nostre propòsit és mantenir este llegat, donar a conéixer el patrimoni natural, continuar conreant-lo de manera sostenible i viure dignament d’este treball. El nostre projecte té tres eixos fonamentals: la cultura, la salut i la solidaritat. L’objectiu és trobar sinergies i integrar-les amb accions que ens permeten un desenvolupament sostenible del projecte.

Salut

Cuidem de la teua salut oferint-te oli d’una qualitat excel·lent, obtingut amb cultiu sostenible i respectuós amb el medi ambient i elaborat amb passió i delicadesa per a aconseguir les millors propietats. Ens esforcem a reduir la petjada de carboni i millorar la salut del planeta.

 La bona salut i les bones emocions són dos de les majors benediccions

– Publilius Syrus

SolidariTAT

Conscients del desequilibri social i de les necessitats de molta gent, per la injusta i desigual distribució de la riquesa, considerem que la solidaritat ha de ser un valor fonamental de les empreses, un compromís per a ajudar col·lectius desfavorits. Et convidem a participar amb nosaltres en algun dels projectes als quals dirigim la nostra aportació. Quan fas una compra a la nostra botiga i veus l’import que correspon a la donació, pots escollir el projecte al qual destinarem l’ajuda. 

  

A voltes sentim que el que fem és només una gota a la mar, però la mar seria molt menys si li faltara eixa gota 

– Madre Teresa de Calcuta

CULTURA

Donem a conéixer la història i el patrimoni natural. Posem en valor l’herència dels nostres avantpassats, la seua saviesa per a crear un sistema productiu en estes terres, transformant la muntanya en bancals on plantaren cereals, vinyes i oliveres, els aliments bàsics del que hui coneixem com a dieta mediterrània. Cultura prové del llatí cultus, que significa cultiu. Això és el que pretenem: cultivar la terra i la ment, desenvolupar-nos com a persones en el nostre entorn.

 

La gent que no coneix el seu passat, el seu origen i la seua cultura és com un arbre sense arrels.

– Marcus Garvey