COMPRES I DEVOLUCIONS

COMPRES I DEVOLUCIONS

 1. Procés de compra o contractació

Per a fer qualsevol compra en el lloc web, el client ha de ser major d’edat i seguir els passos següents:

 1. Escollir el producte.
 2. Indicar-ne les unitats i el format i fer clic en el botó.
 3. Comprovar, en la cistella, el detall de la comanda.
 4. Introduir les dades personals o iniciar sessió (login) si ja hi està registrat (el registre és opcional).
 5. Verificar el detall de la comanda i fer clic en Finalitzar compra.
 6. Pagar la compra amb l’opció que haja escollit.

Si ha fet correctament els passos anteriors, el web envia per correu electrònic el detall de la comanda. Recomanem guardar-lo per si cal fer alguna comprovació. Finalment, el client rep la factura corresponent, en el compte de correu electrònic que ens ha proporcionat. En qualsevol moment, enviant un correu a info@castelldelacosturera.com, pot canviar este consentiment i sol·licitar la factura en paper.

 1. Política d’enviament de productes

La comanda arribarà a l’adreça que, com a client, se’ns haja indicat en el moment de fer la contractació segons la modalitat triada. Enviem els nostres productes a tota Europa.

FORMES I TERMINIS DE LLIURAMENT

Segons quina siga la destinació de la comanda, elegirem l’empresa de transport idònia. El termini màxim de lliurament és de 10 dies: 6 dies com a màxim per a Espanya, 10 dies per a la resta d’Europa.

 1. Preus, despeses i impostos

Els preus dels productes del web www.castelldelacosturera.com s’expressen en euros i estan garantits durant el temps de validesa d’estos, tret que s’hi haja produït un error de picatge.

PRODUCTES

Els preus finals de tots els productes, les característiques, les ofertes, els descomptes, etc. es reflectixen en cadascun dels articles del catàleg de www.castelldelacosturera.com. Tenen l’IVA inclòs (10 % per a l’oli, 21 % per al transport). Les despeses d’enviament es calculen segons la destinació i la quantitat de productes. En tot cas, el client sempre coneix les despeses d’enviament abans de formalitzar la comanda. Com que el preu dels productes pot variar, s’hi aplica el preu vigent en la data de realització de la comanda. Tal com hem dit, el cost final de la comanda es comunica al client, en el procés de compra electrònica, abans que en formalitze l’acceptació.

 1. Formes de pagament

Amb targeta de crèdit o dèbit es pot fer el pagament de manera immediata, a través de la passarel·la de pagament segur SSL del nostre banc. En cas de devolució o cancel·lació de la comanda, l’import es reemborsa a la mateixa targeta. Les dades personals i bancàries estan protegides amb totes les mesures de seguretat de la Llei Orgànica de protecció de dades 15/1999 i el reglament de desenvolupament d’esta. Hi ha, per tant, total confidencialitat.

 1. Política de devolucions i desistiment

El client té dret a desistir de la compra durant un període màxim de 14 dies naturals, comptadors des del dia de recepció del producte, sense necessitat d’indicar-ne el motiu i ni haver d’assumir cap cost, tret dels que preveu l’article 107.2 i 108 del RD1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text referit de la Llei General per a la defensa dels consumidors i usuaris.

Durant este període, el client ha de comunicar a l’empresa, mitjançant un correu a info@castelldelacosturera.com, la decisió de desistir de la compra. Tot seguit, el web informarà el client de la recepció del desistiment. Per a fer efectiva la devolució d’un producte cal que estiga en perfecte estat, amb l’embolcall i els accessoris originals i sense haver-se utilitzat. En rebre la sol·licitud de desistiment, ens posarem en contacte amb el client per a indicar-li els detalls de la devolució. El client ha de fer-se càrrec dels costos de devolució dels productes.

 1. Atenció al client i reclamacions

Podeu fer-nos arribar queixes, reclamacions o suggeriments al telèfon (+34) 622 71 21 56 i l’adreça info@castelldelacosturera.com. Segons la resolució de litigis en línia en matèria de consum de la Unió Europea, i d’acord amb l’article 14.1 del Reglament 524/2013, vos informem que la Comissió Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resolució de litigis en línia, que podeu trobar en l’enllaç http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 1. Legislació aplicable

Estes condicions es regixen per la legislació espanyola vigent. La llengua utilitzada pot ser qualsevol de les del lloc web.