AVÍS LEGAL

Trobareu la declaració relativa a la protecció i autorització d’ús de les dades en: www.castelldelacosturera.com. La protecció de dades personals és una qüestió de confiança i per a nosaltres la teua confiança és molt important. Respectem la intimitat i privacitat dels nostres clients. Per això, la protecció, la recollida, el tractament i l’ús de les teues dades personals és un assumpte de summa importància. Per tal que pugues sentir-te segur en visitar el nostre web, ens cenyim de manera molt estricta a les normes legals, a l’hora de processar les dades personals. A continuació, t’informem de la nostra manera de recollir i processar les dades. Pots imprimir o emmagatzemar este document amb les funcions habituals del teu programa d’accés a Internet (=navegador: en la majoria dels casos en “fitxer” -> “guardar en”). 

Si estàs d’acord amb la declaració de protecció de dades personals, autoritzes SAT AGROFRUIT (CASTELL DE LA COSTURERA), amb CIF V54244637 i domicili al carrer Trinquet 4, 03812 Balones (d’ara en endavant CASTELL DE LA COSTURERA), a recollir, processar i utilitzar les teues dades personals, tenint en compte la legislació de protecció de dades personals i les disposicions següents. 

  1. Entitat responsable

L’entitat responsable de la recollida, el processament i l’ús de les teues dades personals, en el sentit establit per la Llei de protecció de dades personals, és CASTELL DE LA COSTURERA (C/ Trinquet, 4, 03812 BALONES). Si t’oposes, íntegrament o parcialment, a esta declaració de processament i utilització de dades personals per part de CASTELL DE LA COSTURERA, pots enviar-nos la teua queixa a: 

  1. CASTELL DE LA COSTURERA (C/ Trinquet 4, 03812 BALONES)

  1. Atenció al client: +34 622 71 21 56

  1. A/e: info@castelldelacosturera.com

  1. Recollida, processament i ús de dades personals

2.1 Dades personals 

Les dades personals són informacions sobre aspectes materials o personals d’una persona física determinada o determinable. Esta definició inclou, per exemple, el teu nom, número de telèfon, adreça, a més de les dades mestres que ens hages comunicat en obrir el compte de client. Les dades estadístiques que recollim quan visites la nostra botiga en línia, per les quals no pot establir-se una relació directa amb tu, no s’inclouen ací. Estes dades són, per exemple, estadístiques de les pàgines més populars de la nostra botiga o el nombre d’usuaris que visita determinades pàgines de la botiga de CASTELL DE LA COSTURERA.

2.2 Compte d’usuari 

A cada client que s’haja registrat adequadament, se li proporciona un accés protegit mitjançant una contrasenya a les dades mestres que tenim emmagatzemades (compte d’usuari). Hi podràs vore les dades de les comandes tramitades, pendents i enviades recentment, a més d’administrar l’adreça, les dades bancàries i els butlletins d’informació (newsletters). En crear un compte d’usuari, et compromets a tractar les dades personals d’accés confidencialment i no permetre que terceres persones no autoritzades hi accedisquen. No podem assumir cap responsabilitat quant al mal ús de les claus d’accés, tret que nosaltres en siguem els responsables.

Mitjançant la funció Recordar-me, volem fer que la visita a la nostra web et resulte el més agradable possible. Esta funció et permet usar els nostres servicis sense haver de tornar a iniciar sessió cada vegada. No obstant això, per motius de seguretat tornarem a demanar-te que introduïsques la clau d’accés quan, per exemple, hages de modificar les dades personals o vulgues fer una comanda. Et recomanem que no utilitzes esta funció si sou diverses persones les que utilitzeu el mateix ordinador. La funció Recordar-me no està disponible si la configuració esborra automàticament les galetes (cookies) en finalitzar cada sessió.

2.3 Recollida, processament i ús de les teues dades personals 

La protecció de les dades personals és molt important per a nosaltres. És per això que,  en la recollida, el processament i l’ús de dades personals, ens cenyim estrictament a les disposicions de la llei quant a protecció de les dades personals alemanya i la llei alemanya de servicis de telecomunicació. Nosaltres recollim, emmagatzemem i processem les dades per a la tramitació completa de la teua compra (incloent-hi casos de garantia posteriors), per al nostre servici d’atenció al client, per a l’administració tècnica i per a les nostres finalitats de màrqueting. Les teus dades personals només es transmetran a tercers si és necessari per a la tramitació contractual o la facturació, o si tu ho has autoritzat prèviament. En el marc de la tramitació de la comanda, per exemple, els proveïdors de servicis que utilitzem amb esta finalitat (transports, logística, bancs, etc.) reben les dades necessàries per a tramitar i subministrar la comanda. Les dades transmeses així només poden ser utilitzades pels nostres proveïdors de servicis per dur a terme la seua funció. Els usos diferents no estan permesos, tampoc per part dels proveïdors de servicis que hàgem subcontractat.

Per a tramitar la comanda, necessitem les teues dades personals correctes: nom, adreça i dades bancàries. Necessitem la teua adreça electrònica per a comunicar-te la recepció de la comanda i poder posar-nos en contacte amb tu. Utilitzem estes dades per a identificar-te (inici de sessió d’usuari). A la teua adreça electrònica, hi rebràs la confirmació de comanda i d’enviament.

Les teues dades personals s’esborraran si el compliment dels terminis legals de conservació no s’hi oposa o si n’has reclamat el dret, una vegada que deixen de ser necessàries per als objectius relacionats amb l’emmagatzematge o si l’emmagatzematge és inadmissible per altres motius legals.

2.4 Ús de les dades amb finalitats publicitàries

A més de processar les teues dades per tramitar la compra en CASTELL DE LA COSTURERA, les utilitzem també per a informar-te de l’estat de les comandes, d’accions comercials i de productes que et poden interessar. Pots oposar-te en tot moment a l’ús de les dades personals amb finalitats publicitàries, íntegrament o per a determinades accions, sense que es generen altres costos de comunicació que els de les tarifes bàsiques. Per a això només cal una comunicació en forma de text a les adreces de contacte indicades en el número 1 (correu electrònic o postal).

2.4.1 Butlletins d’informació (newsletters

Per a enviar el butlletí d’informació utilitzem el procediment single opt-in. Per tant, només t’enviarem butlletins si ens has confirmat expressament que vols activar este servici. Si més endavant no vols continuar rebent els butlletins, pots oposar-t’hi en qualsevol moment, sense que es generen altres costos de comunicació que els de les tarifes bàsiques. Només has de fer-nos arribar una comunicació en forma de text a les adreces de contacte indicades en el número 1 (correu electrònic o postal). Per descomptat, tots els butlletins inclouen un enllaç per a donar-se de baixa.

2.4.2 Recomanacions de productes per correu electrònic 

Com a client de CASTELL DE LA COSTURERA, t’enviarem regularment per correu electrònic recomanacions de productes. Rebràs estes recomanacions encara que no t’hages subscrit al butlletí. Així et fem arribar informació sobre productes nostres que, tenint en compte les últimes compres que has fet, et poden interessar. En este cas ens cenyim de nou i estrictament a les normes legals.

Si no vols rebre cap recomanació de productes per part nostra o, en general, cap missatge publicitari, pots oposar-t’hi en qualsevol moment, sense que es generen altres costos de comunicació que els de les tarifes bàsiques. Només cal que ens ho comuniques, enviant un text al correu electrònic o postal que hi ha al punt número 1. Cada correu electrònic de recomanació de productes inclou un enllaç per a donar-te de baixa.

2.4.3 Publicitat individualitzada 

La informació que rebem de tu ens ajuda a millorar continuadament la teua experiència de compra, configurar-la de manera més agradable per a tu, com a client, i individualitzar-la. Esta informació, que subministres o generes automàticament, s’utilitza per a configurar publicitat a la mida dels teus interessos. Emprem les confirmacions de recepció i lectura de correus electrònics, informació sobre l’ordinador i la connexió a Internet, el sistema operatiu i la plataforma, l’historial de comandes i de servici d’assistència, les dates i l’hora en què visites la pàgina web i els productes pels quals t’has interessat.

Utilitzem estes dades únicament de manera pseudoanonimitzada. Analitzar-les i valorar-les ens possibilita millorar la web i, per tant, la nostra oferta en Internet. A més, ens permet enviar-te publicitat individualitzada, és a dir, publicitat que et recomana productes que et poden interessar realment. L’objectiu és configurar la publicitat de manera més útil i interessant per a tu. Amb la valoració i l’anàlisi de les dades pseudoanonimitzades, evitem enviar publicitat indiscriminada i podem fer-te arribar, per correu electrònic o carta publicitària, butlletins o recomanacions de productes que responen als teus interessos. En este sentit, per exemple, comparem quins correus electrònics de publicitat obris, per a no enviar-te’n d’innecessaris.

Autoritze CASTELL DE LA COSTURERA a utilitzar les dades comunicades per mi i altres informacions emmagatzemades en el meu compte d’usuari, a més de dades d’ús pseudoanonimitzades, amb la finalitat de fer-me arribar publicitat personalitzada o ofertes i servicis especials. 

Si no vols rebre publicitat personalitzada, en general o pel que fa a determinades accions, pots oposar-t’hi en qualsevol moment. Per a això, cal una comunicació en forma de text a les adreces de contacte indicades en el número 1 (correu electrònic, postal o fax).

2.4.4 Concursos, recerca de mercat i d’opinió 

En els concursos utilitzem les teues dades per a comunicar-te l’obtenció de premis i publicitar les nostres ofertes. Si vols, pots trobar informació més detallada en les condicions de participació per a cada concurs. 

Amb les dades fem recerca de mercat i d’opinió. Per descomptat, les utilitzem només anonimitzades, amb finalitats estadístiques i únicament per a CASTELL DE LA COSTURERA. Les respostes a enquestes no es fan públiques ni s’envien a terceres persones, ni les emmagatzemem amb la teua adreça electrònica o altres dades personals. 

Autoritze CASTELL DE LA COSTURERA a processar i utilitzar les meues dades personals per a finalitats de recerca de mercat i d’opinió.

Pots oposar-te en qualsevol moment l’ús de les teues dades per a la recerca de mercat i d’opinió, ja siga íntegrament o per a determinades accions concretes, sense que això genere altres costos de comunicació que els de les tarifes bàsiques. Només ens ho has de comunicar enviant un text a les adreces de contacte indicades en el número 1 (correu electrònic, postal o fax). Per descomptat, en cada correu electrònic de recomanació de productes hi ha un enllaç per a donar-te de baixa.

  1. Galetes (cookies)

L’acceptació de cookies no és cap requisit per a visitar les nostres pàgines web. No obstant això, només és possible utilitzar la funció Cistella de la compra i fer comandes de productes quan ens permets activar cookies en el teu navegador.

Què són les cookies? 

Les cookies són petits fitxers que passen al teu dispositiu d’emmagatzematge de dades. S’hi guarden determinades configuracions i dades, a fi d’intercanviar-les amb el nostre sistema a través del teu navegador. Bàsicament hi ha dos tipus de cookies: les de sessió, que s’esborren en tancar el navegador, i les temporals o permanents, que passen al teu dispositiu d’emmagatzematge durant un temps o indefinidament. Això ens ajuda a configurar les ofertes i la pàgina web, ajustar-les a tu i facilitar-te’n l’ús. Emmagatzemem, per exemple, dades que hages introduït, per tal que no les hages de repetir. 

Quines cookies utilitza CASTELL DE LA COSTURERA? 

La majoria de les cookies que utilitzem s’esborra automàticament del teu disc dur en tancar el navegador. Estes cookies de sessió són necessàries, per exemple, per a poder oferir-te la funció Cistella de la compra. Utilitzem també cookies que continuen emmagatzemades al teu disc dur. Així, en visites posteriors, es reconeix automàticament que has visitat la nostra pàgina i quines són les entrades i configuracions que preferixes. Estes cookies temporals o permanents (d’un mes a 10 anys) s’emmagatzemen al teu disc dur i s’esborren automàticament en transcórrer el temps previst. Servixen especialment per a fer més agradable, efectiva i segura la nostra oferta a l’usuari. Gràcies a estos fitxers és possible, per exemple, visualitzar en el lloc web informacions adaptades als teus interessos. L’única finalitat que tenen es adaptar tant com siga possible la nostra oferta als teus desitjos com a client i fer que la navegació et resulte confortable.

Quines dades s’emmagatzemen en les cookies? 

En les cookies que utilitza CASTELL DE LA COSTURERA no s’emmagatzemen dades personals. No es poden associar a cap persona concreta, tampoc se’t poden atribuir a tu. En activar-se una cookie, s’adjudica a esta un número d’identificació que en cap moment pot associar-se a les teues dades personals. El teu nom, adreça d’IP o altres dades similars no s’emmagatzemen en cap moment. A través de la tecnologia de cookies, rebem únicament informació pseudoanonimitzada, com ara quines pàgines de la nostra botiga es visiten, quins productes es consulten, etc.

Què és l’onsite  targeting?

En les pàgines web de CASTELL DE LA COSTURERA, basant-nos en la tecnologia de cookies, s’hi compilen dades per a optimitzar la publicitat i l’oferta en línia. Estes dades no s’utilitzen per a identificar-te, només per a fer una valoració pseudoanònima de l’ús del web. No s’associen en cap moment a les dades personals que tenim emmagatzemades.

Amb esta tecnologia podem presentar-te publicitat i altres ofertes i servicis especials, el contingut dels quals es basa en la informació obtinguda amb l’anàlisi de clickstream. L’objectiu és configurar l’oferta en línia de la manera més atractiva possible per a tu i presentar-te publicitat que es corresponga amb els teus interessos.  

Hi ha també cookies de tercers oferents, els anomenats third-party-cookies? 

CASTELL DE LA COSTURERA té socis publicitaris que ajuden a fer la web més interessant per a tu. Per això, en visitar la nostra pàgina, també s’emmagatzemen en el teu disc dur cookies d’empreses associades. Es tracta de cookies temporals o permanents que s’esborraran automàticament en transcórrer el temps indicat (de 14 dies a 10 anys). Les cookies de les nostres empreses associades tampoc inclouen dades personals, recopilen dades sota un pseudònim d’identificador d’usuari. Es tracta, per exemple, de dades sobre els productes que has vist, els que has comprat o buscat, etc. Alguns dels nostres socis de web capten també informació de les pàgines que has visitat abans o els productes que t’interessen. Així podem mostrar-te publicitat segons els teus interessos. Estes dades pseudoanonimitzades no s’associen en cap moment amb les teues dades personals. L’única finalitat és oferir als nostres socis publicitaris la possibilitat d’adreçar-se a tu amb una publicitat que realment t’interesse. 

Retargeting 

Les nostres web utilitzen tecnologies retargeting, perquè l’oferta que et fem en Internet siga més interessant. Esta tècnica ens possibilita adreçar-nos, en les pàgines dels nostres socis, a clients que ja s’han interessat per la nostra botiga i els nostres productes. Estem convençuts que la inserció de publicitat personalitzada aporta, generalment, més que la publicitat no relacionada amb el client concret. La inserció d’estos mitjans publicitaris en les pàgines dels nostres socis es fa amb la tecnologia de cookies i l’anàlisi del comportament anterior de l’usuari. Esta forma de publicitat és totalment pseudoanònima. No s’emmagatzema cap dada personal i tampoc s’associen perfils d’usuari a les dades personals corresponents. 

Autoritze l’ús de cookies i, per tant, que es recullen, emmagatzemen i usen dades referides al meu comportament com a usuari. A més, autoritze que les meues dades s’emmagatzemen en cookies en acabar la sessió del navegador i que, per exemple, es tornen a activar en visitar de nou la pàgina web. Puc revocar en tot moment esta autorització, configurant el meu navegador perquè no permeta l’acceptació de cookies

Com puc impedir l’emmagatzematge de cookies?

Pots configurar el teu navegador perquè només accepte l’emmagatzematge de cookies si ho autoritzes. Si vols acceptar les cookies de CASTELL DE LA COSTURERA, però no les dels nostres prestadors de servicis i socis, tria en el teu navegador l’opció Bloqueja les galetes de tercers. Normalment, en la barra de menú del teu navegador, se’t mostra a través de la funció d’ajuda la manera com pots rebutjar noves cookies i desconnectar les que hages rebut. 

Pots desconnectar o esborrar les flash cookies utilitzades a través d’addons del navegador, modificant la configuració del complement (add-on) del navegador o a través de la pàgina pròpia de l’add-on del navegador. Si vols, pots obtindre informació detallada de la configuració del navegador que utilitzes en este enllaç. En els ordinadors d’ús compartit configurats per a acceptar cookies i flash cookies, et recomanem tancar la sessió per complet quan acabes. 

  1. Fitxers log

En cada accés a la pàgina de CASTELL DE LA COSTURERA, es transmeten dades d’utilització a través del navegador corresponent i s’emmagatzemen en fitxers de protocol, en els anomenats server log files o fitxers de registre. Contenen estes dades: data i hora de la consulta, nom de la pàgina consultada, adreça IP, referer URL (URL origen des de la qual s’ha accedit a la web), quantitat de dades transmesa, navegador i informació sobre la versió utilitzada.

Les adreces IP de l’usuari s’esborren o anonimitzen en acabar l’ús. En l’anonimització les adreces IP es modifiquen perquè les dades individuals, sobre relacions personals o materials, no puguen ser associades a una persona física determinada o per determinar, o que només ho puguen ser recorrent a un esforç desproporcionat en temps, costos i mà d’obra. 

Nosaltres avaluem estos fitxers de registres de manera anònima, per a continuar millorant l’oferta de la botiga CASTELL DE LA COSTURERA i configurar-la de manera més agradable a l’usuari. Així detectem i solucionem problemes més ràpidament i gestionem la capacitat dels servidors. Podem comprovar, per exemple, les franges horàries en què la botiga CASTELL DE LA COSTURERA és especialment popular i disposar el volum de dades corresponent, a fi de facilitar-te una compra més ràpida. A més, mitjançant l’anàlisi dels fitxers protocol, també podem reconéixer i reparar possibles errors en la botiga CASTELL DE LA COSTURERA. 

  1. Anàlisi web  

Per a millorar i optimitzar contínuament la nostra oferta, utilitzem les anomenades tècniques de seguiment (tracking) dels servicis de Google Analytics.

5.1 Google Analytics 

Google Analytics és un servici de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA). Google Analytics utilitza cookies, és a dir, fitxers de text que s’emmagatzemen al teu ordinador i permeten a Google analitzar l’ús de la nostra oferta. Les informacions recopilades així (incloent la teua adreça IP) s’envien generalment a un servidor de Google als Estats Units i s’emmagatzemen allí. Vos informem que en la nostra pàgina web s’ha incorporat a Google Analytics el codi gat._anonymizeIp(); a fi de garantir una captació anònima d’adreces d’IP (l’anomenat emmascarament d’IP). Així, per iniciativa nostra, la teua adreça IP només és captada per Google de manera abreujada, cosa que en garantix l’anonimat i no permet identificar particulars. En cas d’activació de l’anonimització IP en esta pàgina web, la teua adreça IP és prèviament abreujada per Google en el territori dels estats membres de la Unió Europea i en d’altres membres de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu. Només en casos excepcionals, es transmet l’adreça IP completa a un servidor de Google als EUA i allí és abreujada. A més, Google s’até a les disposicions de protecció de l’acord US-safe-harbor i està registrada en el programa Safe Harbor del Departament de Comerç dels Estats Units. Google fa servir les informacions esmentades per a avaluar l’ús de les nostres pàgines web, fer informes sobre activitats de les web i donar-nos altres servicis relacionats amb la utilització de les web i d’Internet. L’adreça IP transmesa pel teu navegador en el marc de Google Analytics no s’unix a altres dades de Google. Google només transmet estes dades a tercers d’acord amb les normes legals o en el marc del tractament de dades per encàrrec. Google no associa, en cap cas, les teues dades a altres dades recollides per Google.

En utilitzar estes pàgines web, estàs d’acord amb el tractament, per part de Google, de les dades recopilades sobre tu i amb el tipus i la manera de tractar les dades descrites abans amb la finalitat esmentada. Pots evitar l’emmagatzematge de cookies amb la configuració corresponent del teu navegador. No obstant això, t’informem que, en eixe cas, potser no disposaràs de totes les funcions de la nostra web. A més, pots impedir la recopilació, per part de Google, de les dades generades per cookies referides a l’ús de la web (incloent la teua adreça d’IP), a més del tractament d’estes dades per part de Google, descarregant i instal·lant el connector (plug-in) per a navegador disponible en este enllaç. 

Pots obtenir més informació sobre Google Analytics i protecció de dades en https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es.

  1. Connectors socials 

El nostre lloc web utilitza connectors (plug-in) de diverses xarxes socials. Amb l’ajuda d’estos connectors pots, per exemple, compartir continguts o recomanar productes a altres persones. En la configuració estàndard de CASTELL DE LA COSTURERA els connectors estan desactivats, per tant, no envien dades. Fent clic en l’opció Activa mitjans socials, pots activar tots els plug-in (una solució de doble clic). 

Quan estos connectors estan activats, el teu navegador establix una comunicació directa amb el servidor de la respectiva xarxa social quan accedixes a la nostra web. El contingut del plug-in és transmès directament per la xarxa social al teu navegador, el qual l’integra en la pàgina web. Per descomptat, els plug-in poden tornar a desactivar-se amb un sol clic. 

Mitjançant la integració dels connectors, la xarxa social rep informació sobre el que has vist en el nostre lloc web. Si has iniciat una sessió amb la xarxa social, podrà associar la visita al teu compte. Si interactues amb els plug-infent clic, per exemple, en el botó m’agrada de Facebook o fas un comentari, el teu navegador transmetrà la corresponent informació directament a la xarxa social i s’emmagatzemarà. 

Si vols més informació sobre la finalitat i l’abast de la recollida de dades i el posterior processament i ús per part de les xarxes socials, a més d’informació quant als drets i les possibilitats de configuració per protegir la teua privacitat, pots obtenir-la en les polítiques de protecció de dades de les respectives xarxes socials o pàgines web. Més endavant, hi ha els enllaços referents a açò. 

Si no vols que les xarxes socials recopilen informació sobre tu a través del nostre lloc web, has de finalitzar la sessió en estes xarxes socials abans de visitar el nostre lloc web. Encara que no estigues registrat en les xarxes socials, poden enviar-se dades a estes xarxes des de les pàgines web amb connectors socials actius. Mitjançant un connector actiu, en cada visita a la pàgina web s’activa una cookie amb un identificador. Atés que en cada connexió amb un servidor de xarxa el teu navegador envia esta cookie sense consultar, la xarxa social podria elaborar un perfil sobre les pàgines web que ha visitat l’usuari corresponent a l’identificador. També seria perfectament possible que este identificador poguera associar-se més tard a una persona, per exemple, en registrar-se en la xarxa social en un moment posterior. 

En les nostres pàgines web utilitzem els connectors socials següents:

Facebook

Si no vols que les xarxes socials compilen informació sobre tu a través de cookies actives, només has de desactivar els connectors socials amb un clic en les nostres pàgines o triar en el teu navegador l’opció Bloqueja cookies de tercers. En este cas, el navegador no envia cap cookie al servidor quan troba continguts incrustat d’altres oferents. No obstant això, amb esta configuració, a més dels connectors, potser altres funcions referides a diverses pàgines no estaran actives.

7.1 Facebook 

Utilitzem connectors de la xarxa social Facebook, propietat de Facebook Inc., 1601 S. Califòrnia Ocell, Palo Alto, CA 94304, EUA. Pots consultar l’enllaç a la declaració de protecció de dades de Facebook en www.facebook.com/about/privacy/

  1. Drets d’informació de l’interessat 

D’acord amb la llei federal alemanya sobre la protecció de les dades personals, els nostres clients tenen el dret, entre d’altres, a rebre informació gratuïta sobre les seues dades personals, a més del dret a rectificar, bloquejar o esborrar dades.

Nosaltres ens prenem molt seriosament la protecció de les teues dades. Per a garantir que les dades personals no es lliuren a tercers, et demanem que faces arribar la teua consulta, identificant-te clarament per correu electrònic o postal, a:

CASTELL DE LA COSTURERA

Carrer Trinquet, 4, 

03812 Balones

A/e: info@castelldelacosturera.com